campweekend

Kameraden,

Het Partijbureau heeft verordoneerd dat een ieder een stoel voor zichzelf mee dient te nemen, indien mogelijk. Het partijcongres zal aanvang nemen op vrijdag de 13e, aan het eind van de middag, en de afsluiting zal zondag de 15e aan het eind van de middag plaatsvinden.

Van éénieder wordt verwacht het partijlied blootshoofds en dronken te kunnen zingen (voor een voorbeeld, zoek op "Rickroll" in uw favoriete door de partij goedgekeurde zoekmachine).

Nadere informatie zal te vinden zijn in het partijblad, of de webstek.

Kameraad teddy groet u, dat u maar met grooten getale aanwezig mag zijn op het congres.

---

Planning en meuk:
https://hack42.nl/etherpad/p/grun

---

Lieve mensen,

Zet voor vrijdag 13 tot en met zondag 15e augustus even "bezet" in je agenda.
Wil je langer blijven, eerder komen of wat dan ook, geef even een gil. Voor de oud NE2K-gangers hebben we wat geiten geregeld (schapen waren op). bier, vlees en brood is er wel, wil je iets speciaals -->meenemen aub. Internet werkt alleen als er geen trein langskomt, en houd je coronacheck appding bij de hand.

xxx, ted

P.S. ik ben vast een bult info vergeten te noemen, er zal nog wel een addendum volgen, ooit.

---

Lieve mensen,

Laat ik met de deur in huis vallen, we hebben geen idee meer hoe jullie er uit zien. Nu Covid zo'n beetje achter ons is, willen we, deFEEST Groningen (TM) een kampeerweekendje regelen. Ruimte is er, een datum nog niet. Daarom, een datumprikker onderaan dit berichtje, graag deze week even een vinkje zetten. Is er iemand die dit bericht had moeten krijgen maar niet heeft gehad, stuur het ff door aub. Details werken we in de komende weken wel uit, maar niet te ingewikkeld.

Namens deFEEST Groningen (TM),
Teddy

---

Comments

Wat kleine details voor een goed verloop:

  • Neem drank mee
  • Neem een goed humeur mee
  • Neem een tent en slaap spul mee
  • Neem gezellige mensen mee
  • Neem rennies mee (er zijn vegetariërs, je weet maar nooit)
  • Kom op de fiets (vooral leuk voor de mensen die eerder zijn)